Epizoda 10 – Konstrukce střechy, dozdění štítů a zaklopení palubkami – Stavba domu svépomocí

V tomto díle vám ukážu jak jsme montovali konstrukci střechy, dozdívali štíty a zaklopili palubkami fólií. Kompletní systém střechy byl vyroben v itálii z vysušeného dřeva.

Všechny trámy byly nařezány perfektně na míru, takže stačilo pouze poskládat. Výhody této střechy jsou rychlá montáž, vysušené trámy (dřevu už poté pracuje pouze minimálně). Celá konstrukce střechy je pohledová takže jak trámy tak palubky budou přiznané a vykouzlí nádhernou atmosféru v celém horním patře.

 

 

Tony
Author: Tony

Blogger, průměrný hokejista, špatný kytarista, vášnivý jedlík, milující otec dvou dětí, GEEK, někdy trošku NERD, nadšenec do DIY

Summary
Epizoda 10 - Konstrukce střechy, dozdění štítů a zaklopení palubkami - Stavba domu svépomocí
Title
Epizoda 10 - Konstrukce střechy, dozdění štítů a zaklopení palubkami - Stavba domu svépomocí
Description

V tomto díle vám ukážu jak jsme montovali konstrukci střechy, dozdívali štíty a zaklopili palubkami fólií. Kompletní systém střechy byl vyroben v itálii z vysušeného dřeva. Všechny trámy byly nařezány perfektně na míru, takže stačilo pouze poskládat. Výhody této střechy jsou rychlá montáž, vysušené trámy (dřevu už poté pracuje pouze minimálně). Celá konstrukce střechy je pohledová takže jak trámy tak palubky budou přiznané a vykouzlí nádhernou atmosféru v celém horním patře.

Sdílejte tento článek na sociálních sítích:
Dík! Už se vám to líbilo